Sztárok

Gönczi Gábor apa lesz, babát várnak párjával

Gönczi Gábor és új párja, Ildikó, szárnyalnak a boldogságtól. Mindkettejüknek a legnagyobb álma teljesült azzal, hogy kisbaba érkezik hozzájuk – írja a Story magazin.

 

A Tények műsorvezetője, Gönczi Gábor a Story magazin hasábjain kürtölte világgá az örömhírt: párjával, Ildivel babát várnak. Gönczi Gábor és szerelme másfél éve alkotnak egy párt, közben egyszer szakítottak is, ez azonban még közelebb hozta őket egymáshoz. Ráadásul most már egy szétválaszthatatlan kapocs szövődik kettejük között. Kisbabájukat novemberre várják.

Gönczi Gábor apa lesz, babát várnak párjával

“A téli vakációnk alatt beszéltünk először igazán komolyan a gyerekvállalásról. Úgy véltük, megérett a kapcsolatunk erre, habár tudtuk, sok idő, akár fél, egy év is eltelhet addig. Ehelyett azonnal megfogant a babánk! Akkoriban pedig Ildinek lelkileg és fizikailag is fárasztó napjai voltak, rengeteget dolgozott. Engem is egy nappal az emlékezetes terhességi teszt előtt kért fel a TV2, hogy legyek a Tények műsorvezetője. Egyszóval 24 óra alatt megváltozott az egész életem. Megtörtént velünk a legnagyobb csoda, miközben döntenem kellett a karrieremről is. Emellett ott volt bennem a félsz, elvégre az első trimeszter kockázatos időszak egy édesanyának… Napjában többször is megkérdeztem Ildit, hogy van, és próbáltam segíteni, ahol csak lehetett. Közben oly szívesen világgá kiabáltuk volna a boldogságunkat, hogy babánk lesz… Boldog, mégis nehéz időszak volt…” – mondta Gönczi Gábor a hetilapnak.

Gönczi Gábor apa lesz, babát várnak párjával

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top