Sztárok

Majka édesanyja csak az esküvőre vár

Ibolya néni hosszú hetek után ölelhette csak meg újszülött unokáját, Olivért, akit korábban csak videókon és fotókon látott. Nem volt ereje előbb meglátogatni.

 

Majka nemrég aggasztó híreket kapott édesanyjáról, akinek gyógyulásáért mindent megtesz. A Nagy Duett műsorvezetőjének édesanyja a Bestnek adott interjút.

“Mivel a kemoterápiás kezeléstől teljesen legyengültem, heteken át csak az interneten keresztül, fényképeken és videón láthattam a kis unokámat, mert persze ezeket Peti lelkesen küldözgette nekem. Alig vártam, hogy végre legyen erőm meglátogatni a Budapesten élő fiamékat, és magamhoz ölelhessem a kis Olivért” – kezdte a magazinnak Ibolya néni, akinek legnagyobb álma válna valóra azzal, ha látná, ahogy Majka végre oltár elé vezeti Dundikát, kisfiai édesanyját.

“Megígértem a fiamnak: mindent megteszek azért, hogy még sokáig velük maradhassak. Véletlenül sem készülök búcsúzkodni, de azért bevallom, nyugodt vagyok, hogy látom, Peti és Hajni milyen boldogságban élnek. Gondolom, Olivér érkezése után túl költséges mulatság lenne egy esküvő, de mindennél jobban szeretném, ha a fiam végre oltár elé vezetné az unokáim édesanyját. Tudom, hogy Hajnika akkor is gondoskodni fog a fiamról, amikor én már nem leszek…” 

Majka édesanyja csak az esküvőre vár

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top