Sztárok

Kárász Robi és lánya ott volt a csillebérci balesetnél

Kárász Róbert lánya is felmászott arra a kötélhálóra, ahol később a baleset történt. A műsorvezető elmondta, milyennek látta.

Kárász Róbert és a lánya, Rozi ott volt a csillebérci balesetnél, amikor 13 gyerek sérült meg a kalandparkban. Korábban Rozi is felmászott a játékra, ami később leszakadt. Kárász Róbert elmondta, mit tapasztalt.

“Elképesztő tömeggel találkoztunk, amikor megérkeztünk. Ehhez képest a kalandpark személyzete igyekezett a lehető legmagasabb színvonalú ellátást biztosítani. A lányom felmászott arra a kötélhálóra, ahol a baleset történt, ő egyedül csúszott, és meg kell említenem azt is, hogy minden akadálynál ki van írva, hogy egyszerre hány ember tartózkodhat rajta. Ide az volt írva, hogy csak egy. Ehhez képest azt hallottam, hogy a baleset előtt 13–14 gyereket küldtek fel egy közös fotóra” – mondta el a Borsnak Kárász Róbert, aki nem esdekel munkáért.

 Kárász Robi és lánya ott volt a csillebérci balesetnél

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top