Sztárok

Iszappal kenegették a bikinis Erdélyi Mónikát – fotók

10 éves barátság köti össze Erdélyi Mónikát és Judyt. A két híresség bikiniben pancsolt egy keleti hangulatú szállodában. Még a híres habos masszázsát is kipróbálták.

Erdélyi Mónika és Judy barátsága egy egerszalóki hotel szilveszteri rendezvényén kezdődött, azóta elválaszthatatlan barátnők, most visszatértek oda, ahonnan a barátságuk indult, és egy gyerekmentes, csajos napot tartottak. “A gyerekeink mellett a munkánk tölti ki az időnk nagy részét, ha pedig végre együtt kiszabadulunk a városból, rengeteget nevetünk, és pletykálunk” – ecsetelte az arcfiatalító beavatkozáson átesett Mónika.

Iszappal kenegették a bikinis Erdélyi Mónikát - fotókJudy és Mónika a hotel híres habos, hammambeli masszázsát is kipróbálta.

“Tamás és Gábor, a masszőrök agyára mentünk. Minden mozdulat után csak vihogtunk. Móni nagyon csikis, én meg persze rá is játszottam” – tette hozzá Judy, aki jobban el tudta engedni magát, mint barátnője. A tíz kilótól megszabaduló Erdélyi Mónika többször nyúlt a telefonja után, hogy felhívja kislányát Mollit, akit nővérével hagyott otthon.

Iszappal kenegették a bikinis Erdélyi Mónikát - fotók

“Bár tudom, hogy néha egy anyának is jár a kikapcsolódás, de ilyenkor rögtön hiányoznak a gyerekeim. Igaz, Viki lányom már felnőtt, de Molli még kisiskolás. Hála Istennek, hogy ez a keleti világ csak 130 kilométerre van a fővárostól” – mondja Mónika

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top