Sztárok

Kate Moss egy 20 éves fiúval enyeleg – fotó

A suhanc ráadásul Kate Moss egyik ismerősének a fia, akit a felügyeletére bíztak, míg a szülők New Yorkban vannak.

Két héttel ezelőtt tette ki nála 13 évvel fiatalabb fiúját Kate Moss (a pasast egyenesen a rehabra küldte), és most tovább fiatalított: a 42 éves modellt a 20 éves Jake Curtisszel kapták lencsevégre.

A fotót a fiú testvére posztolta a Facebookra, ettől a pillanattól pedig önálló életre kelt, és körbejárta a világhálót. Jake Curtis mindössze annyit fűzött hozzá, hogy “no comment”, Moss pedig még ennyit sem.

Fotó: puzzlepix
Fotó: puzzlepix

Egy valami biztos: Jake a modell régi ismerőse, Richard Curtis négy gyereke közül az egyik, és tudni lehet, hogy a férfi feleségével együtt éppen New Yorkban van. Egy ismerősük annyit közölt a Daily Maillel, hogy Richard megkérte a modellt, nézzen rá a fiúra, amíg ők távol vannak. A felvigyázásból persze simán kialakulhat valami kapcsolat, mivel Moss imádja a nála fiatalabb “férfiakat”, az utóbbi években az egyedüli korban hozzáillő palija a férje, Jamie Hince volt, akitől négy év házasság után tavaly vált el.

Nézegess fotókat a modellről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top