Sztárok

Cuki képet posztolt a fiáról Tatár Csilla

Úgy tűnik, Milán Ruben előszeretettel játszik édesanyja táskájával, Csilla pedig már előre "gyászolja" egyik kedvenc kiegészítőjét.

Tatár Csilla állítja, hogy visszatért régi önmagához. “Tavaly még nagy pocakkal vezettem a műsort, idén Milán a tévéből nézheti a lányokat – mondta az MTVA szépségkirálynő-választásának házigazdája. – Korábban egyáltalán nem érdekeltek a külsőmmel kapcsolatos negatív kritikák, voltak jóval fontosabb dolgok is. Most viszont úgy alakult az életünk, hogy belefér az edzés, mivel a fiam már átalussza az éjszakákat.” A féléves Milán édesanyja mindehhez egy irtó aranyos képet küldött a gyerekről és magáról.

Csilla mindemellett persze amikor csak teheti, fiával tölti az időt. Sokat jár a lakásukhoz közeli parkba, ahol csak leteszi a gyereket egy pokrócra, és Milán kedvére játszhat akár az édesanyja táskájával is – még az sem baj, ha esetleg tönkreteszi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top