Sztárok

Gáspár Laci apa lesz – 6 hónapig titkolta

Ezt aztán sikerült titokban tartania Gáspár Lacinak! Az énekes felesége nyáron hozza világra az első közös gyereküket, mindeddig viszont erről semmit nem árult el.

Gáspár Lacinak már van két gyereke, Nikivel azonban ez az első közös babájuk. Az énekes úgy érzi, amióta megismerkedett a harmadik  feleségével, mintha az égiek egyengetnék az útját, Gáspár Laci úgy érzi, ismét csúcson van. Minderről először a Story magazinnak mesélt az énekes.

“Az első két házasságom sajnos nem úgy sikerült, ahogyan szerettem volna, de Niki mellett tényleg révbe értem” – olvasható a magazinban. Gáspár Laci majd kiugrott a bőréből örömében, amikor megtudta, hogy ismét apa lesz, ráadásul, az első közös gyerekük kisfiú. Noel a nyár végén érkezik, de hat hónapig sikerült titokban tartania a zenésznek az örömhírt.

Gáspár Laci újra apa lesz - 6 hónapig titkolta

A magazinból kiderül az is, milyen meghökkentő módon tudatta Niki Gáspár Lacival, hogy várandós, és arról is beszélt a házaspár: máris tervezik a második babát.

Gáspár Laci újra apa lesz - 6 hónapig titkolta

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top