Sztárok

Az első női szuperhős lehet Brie Larsonból

Már abban az értelemben, hogy úgy indulhat marveles karrierje, hogy azonnal saját filmet kap, ilyen pedig még sosem fordult elő, önálló filmet csak férfi szuperhős kapott.

A Captain Marvel című filmnek jelen állás szerint még nincs rendezője, de készült hozzá forgatókönyv, a bemutatót pedig 2018 júliusára tűzték ki.

A Marvel képregényekben 4 különböző karakter viseli a Ms. Marvel vagy Captain Marvel nevet. A film valószínűleg Carol Danvers történetét dolgozza fel, és ha a Larson-pletykának tényleg van alapja, akkor jelentőset fiatalítanak a karakteren, aki inkább a harmincas éveiben járt a képregényekben.

Carol Danvers 1968-ban mutatkozott be a Marvel univerzumban, eleinte csak mellékszereplő volt, 1977-ben szerezte meg a képességeit egy baleset következtében. Így lett szuperereje, képes repülni meg az erejét kivetíteni más tárgyakra. A 70-es évek végétől kezdve megkapta saját füzetét, és egészen különös történetekbe keveredett.

Az Oscar-díjas Brie Larson egyelőre nem kommentálta a pletykákat.

(via Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top