Sztárok

Kibuggyantak Kylie Jenner mellei a ruhából – fotó

Minden hétvégére jut egy villantást a Kardashian-Jenner famíliától. Most Kylie rakta ki a melleit, aztán eltört a cipzár a ruháján.

Szóval a mi kis kedvecünk, Kylie Jenner megvillantotta magát, és ha már itt tartunk, a kebleit is, egy felkapott bárban csütörtök este. Kylie Jenner (Kim Kardashian egyik féltestvére) csak néhány hete szakított pasijával, a rapper Tygával, ám készen áll egy új kapcsolatra. A 18 éves lány egy igazi villantós szettben ment bulizni, amiből csak úgy kibuggyantak a mellei.

Kibuggyantak Kylie Jenner mellei a ruhából - fotó

Természetesen nem egyedül ment szórakozni, vele tartott legjobb barátnője, Hailey Baldwin (Alec Baldwin unokahúga), valamint a szintén frissen szakított Gigi Hadid és Kylie testvére, Kendall is.

Hogy a ruha mennyire volt jó választás, azt mindenki döntse el maga, ugyanakkor Jenner Snapchat-fiókja arról árulkodik, hogy az éjszaka folyamán a ruhán található cipzár eltört, amit barátnői “szereltek meg”.

Kibuggyantak Kylie Jenner mellei a ruhából - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top