Sztárok

Milliókkal tartozik Hajdúnak Friderikusz

Vélhetőleg nem lesz új műsora az ATV-n Friderikusz Sándornak, aki az RTL Klubbal perben áll, a TV2-től pedig csak pár nappal az Összezárva Friderikusszal első forgatási napja előtt távozott. Kérdés, hogy akkor hol térhet vissza a képernyőre a műsorvezető?

A Blikk megkereste Hajdú Pétert, hogy a tavaszi események ellenére gondolkodnak-e újra a közös munkában Friderikusszal. “A cégem nem tervez műsort készíteni Friderikusz Sándorral. Tisztelem őt, az egyik legtehetségesebb televíziós Magyarországon, de nem tudom elfogadni, hogy három nappal a felvétel előtt otthagyott bennünket” – mondta Hajdú. A lap megkérdezte a tévést, hogy Friderikusz kifizette-e már többmilliós tartozását a produkció dolgozóinak és beszállítóinak, Hajdú azt válaszolta: egyelőre nem, de ígéretet tett rá.

Az említett többmilliós tartozást egyébként Hajdú megelőlegezte a munkatársaknak. Hajdú nem látja időszerűnek azt a kérdést, hogy perelni fog-e a pénzéért. Friderikusz nem kívánt nyilatkozni.

Milliókkal tartozik Hajdúnak Friderikusz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top