Sztárok

Felesége miatt fogyott 10 kilót Andy Vajna

Nem semmi, micsoda eredményt ért el Vajna Tímea viszonylag rövid idő alatt, fogyókúrára fogva a férjét. Andy Vajna 10 kilót adott le.

“Mindenkitől azt hallom, jól áll neki, hogy lefogyott, sőt jobban is öltözködik, mint eddig! Nem véletlen, hogy sokan ezt mondják, hiszen több, mint tíz kilót fogyott az elmúlt időszakban. Odafigyel ő is, és én is vigyázok, hogy este már ne nassoljon, ne egyen édességet, és ha nem is tart szigorú diétát, ügyel arra, hogy mit eszik” – mondta Vajna Tímea a Blikknek.   

Andy Vajna felesége erről a Kismenők döntőjén mesélt, ahova viszont végül egyedül érkezett. Eredetileg a filmügyi kormánybiztos is el akart menni az adásra, de ahogy a felesége beszámolt róla, fontos dolga akadt. “Az utolsó pillanatban kiderült, hogy vendégek érkeznek hozzánk, és egy fontos megbeszélés várt rá. Leszögezem, hogy most nem egy hollywoodi sztár jött hozzánk.”

 

Vajna Tímea fogyójúráztatja Andy Vajnát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top