Sztárok

Nyári alakformálás – hűsítő árakon!

Szeretnél jobb kondiba kerülni, és néhány fölös kilótól megszabadulni, de alig van időd a mozgásra? Jó lenne akciós áron hozzájutni egy minőségi termékhez, amellyel játszi könnyedségű az alakformálás vagy a feltöltődés? Akkor ez a cikk neked szól!

Itt a nyár és egyre több a szabadtéri program: érthető, ha ilyenkor nem vonz az edzőtermek fülledt melege. Ha szeretnél továbbra is jó kondiban maradni, akkor sportolj rapid módon a saját otthonodban, és a napi mozgást sűrítsd egy 5-20 perces intenzív edzésbe!

Nyári alakformálás – hűsítő árakon!

Válassz a Mediwel alakformáló és masszírozó termékei közül, melyek keringésfokozó hatásuk révén azonnal mozgásba hoznak, felfrissítenek, és már néhány perc alatt a mélyizmokig hatoló edzésben lesz részed! Ahogy épül az izom, úgy távozik a zsír, ezért ne lepődj meg, ha néhány héten belül némi ruhaméret-csökkenést tapasztalsz; mi szóltunk előre!

A hasad, karod, combod és popsid formálásához és feszesítéséhez használd naponta 5 percig a tűzpiros kockahas gépet, az OTO Chilit. Tartozz te is abba a több ezres rajongótáborba, akik rendszeresen edzenek a Chilivel, és már megszabadultak a pocakjuktól vagy a zavaró úszógumiktól!

A helyi zsírok ellen vesd be az OTO e-Shape alakformálót, amellyel a combod, hasad, karod, derekad táján lévő bonthatatlan lerakódások ellen intézhetsz támadást. Az e-Shape elfér egy kézitáskában, az autódban szivargyújtóról is üzemel, ezért akár a nyaralásra is magaddal viheted. Vigyázz, mert minden barátnőd kölcsön fogja kérni!

Nyári alakformálás – hűsítő árakon!

Az OTO Adore Foot-ot akkor ajánljuk, ha hedonista élvezetekre vágysz, szereted a kényeztetést és nem bánod, ha mindez a talpaidnál kezdődik. A Mediwel intelligens masszírozója csodákra képes, ha fáradtak a lábaid: már egy 15 perces masszázs felfrissít és a talpadon lévő idegvégződések stimulálásával az egész testedre jótékony hatást gyakorol. Olyan jó érzés, hogy ki sem akarsz majd bújni belőle.

A FLABéLOS már bizonyított! A mozgásterápiás orvostechnikai eszközt sokan alakformáló, fogyasztó hatásáról ismerik, de sokkal többet tud ennél. A teljes izomzat átmozgatásán, a vérkeringés intenzív javításán túl a FLABéLOS rendszeres használattal jó hatást gyakorol az ízületekre, a csontokra, a vérnyomásra, az anyagcserére, és növeli a szervezet teljesítőképességét.

Nyári alakformálás – hűsítő árakon!

A Mediwel hűsítő nyári ajánlataiért és további akciós termékekért látogass el a weboldalunkra, vagy próbáld ki bármelyik készüléket ingyen a Mediwel budai bemutatótermében. Ne feledd, ha Mediwel terméket vásárolsz, akkor minőségi gyártói és szervizhátteret, garanciát és egész éves folyamatos rendelkezésre állást választasz!

Mediwel – Az Ön egészsége a mi küldetésünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top