Sztárok

Bochkor Gábor újabb botrányos kijelentést tett

Bochkor Gábor nem gondolta át, hogy mit mond, és ezzel sokaknál kiverte a biztosítékot, teljes joggal...

 Alig ült el a kövér nőkre tett megjegyzésével keltett vihar, Bochkor Gábor máris újabb botrányos kijelentést tett csütörtök reggel élő adásban, a Music FM Önindító című műsorában, ahol a tömegközlekedésről és arról beszélgettek István Dániellel, Hader Györggyel és Bella Gabriellával, hogy hogyan működnek a jegyautomaták, és mennyiért lehet a buszon jegyet venni. A műsorvezető felidézte azt az időszakot, amikor a 70-es években Nyugat-Németország fővárosában, Bonnban élt. Mint mondta, ott már akkor is találtak megoldást arra, hogy a buszvezető vissza tudjon adni az utasnak. Ez után történt az, aminek nem kellett volna – írja a Bors.

Bochkor egy botrányos hallgatói sms-t olvasott be (szó szerinti idézetek következnek):

“Bochkor Gábor sms-t olvas be: »Bocsi, most hogy mesélsz, már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút!«
Bochkor Gábor: – Egyébként… ööö… én is!
István Dani: – Úristen!
Bochkor Gábor: – Hm?
István Dani: – Hova vezetett volna az?
Bochkor Gábor: – Hát…
István Dani: – Nagyon messzire. Ha nem számolják fel a kis játékaikat.
Bochkor Gábor: – Jó…
István Dani: – …a lengyel erdőkben.
Bochkor Gábor: Ne, ne, nem, és ne menjünk bele, ez nyilván poén volt a Subi részéről, aki írta. Térjünk rá a nyara­lásra…”

A műsort követően a Bors megkérdezte a néha nőies Bochkor Gábort, hogy hogyan keveredhetett egy ilyen üzenet az éterbe, és hogyan érthetett egyet ezzel ő maga is. Ha pedig csak elszólás volt a részéről, utólag miért nem határolódott el tőle egyértelműen, mint ahogyan azt István Dani megpróbálta. A műsorvezető végül rövid e-mailben szolgált magyarázattal, és egyben elnézést is kért hibájáért: “Az élő adás hevében megesik, hogy félreérthetően reagálunk dolgokra, de nem szeretnék kibúvót keresni, ezúton is elnézést kérek, ha bárkit is akaratomon kívül ezzel megbántottam. Már adásban is igyekeztem korrigálni ezt a hibát.”

Bochkor Gábor újabb botrányos kijelentést tett

Bochkor Gábor mellett a Music FM vezetői is kiálltak. “Gábor egy kétértelmű, egyben elítélendő hallgatói véleményre rosszul reagált, amit rögtön igyekezett is helyrehozni. Ismerve Bocsit, tudom, hogy ez csak egy szerencsétlen kijelentés volt, és kétségem sincs afelől, hogy ő nem így gondolkodik. Már adásban belátta, hogy hibázott, ha nem így lenne, nem is dolgoznánk együtt. Ezzel le is zártuk az ügyet” – közölte Kiss Anikó vezérigazgató.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top