Sztárok

Ezért sírta át Demcsák Zsuzsa az éjszakákat

Nehéz időszakon van túl a műsorvezető, de szerencsére összeszedte magát – volt miből felállni, az utóbbi időben kapott szépen hideget-meleget.

“Az önsajnálatba belerokkanni nem jó út” – vallja Demcsák Zsuzsa, akit igencsak megviseltek az utóbbi hónapok történései. A műsorvezető a Story magazinnak nyilatkozott, és volt is miért: tisztázni akarta az elmúlt hónapok meghurcoltatásait.

A vele készült interjúban szóba került, hogy Demcsák Zsuzsa kirívóan olcsón jutott egy luxusautóhoz, és megemlítették, hogy ittas vezetésért elítélték. Demcsák a lapnak elmondta, hogy elismeri a felelősségét, és mivel most nem vezethet, átszervezte az életét – kiderült, hogy gyerekei és ő is képesek eljutni mindenhova autó nélkül.

Ezért sírta át Demcsák Zsuzsa az éjszakákat

A Storyban szóba került az is, hogy Demcsák volt férjét elítélték, mivel bántalmazta őt, és kiderült, hogy a férfi ráadásként tartásdíjat sem fizet.

A műsorvezető elmondta, hogy számos átsírt éjszakán és szörnyű nappalon van túl, de megrázta, majd összeszedte magát. Szerdán már könnyedén nevetgélt a Mokka stúdiójában, még Dzsudzsák Balázsnak is üzent, miután a magyar válogatott kedden 2-0-ra verte Ausztriát a 2016-os foci-Eb-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top