Sztárok

10 kilót fogyott Nótár Mary, híznia kell

Betegeskedett az édesapja, az eleve vékony énekesnőről pedig idegből estek le a kilók.

“Hízókúrán vagyok, 10 kilót kell felszednem” – jelentette ki a Story magazinnak Nótár Mary. Az énekesnő elmondta, hogy Írországban élő édesapja egyszer csak rosszul lett a szigetországban, és kiderült, hogy egy tályog éktelenkedik a máján. Még ott megműtötték az apukát, de Mary hazahozatta, és a papa már itthon lábadozott.

Az énekesnő fellépésről haza, otthonról fellépésre járt, folyamatosan rohangált, teljes stresszben élt, és két hónap alatt leolvadtak róla a kilók. Tegyük hozzá, hogy amúgy sem volt kövér, összesen 55 kilót mutatott alatta a mérleg, de ez a szám 45-re csökkent. Mary édesapja közben rendbe jött, ő pedig újra enni kezdett, és már 3 kilót felszedett. Azt mondja, végre annyi rántott húst ehet krumplival, amennyit csak kedve van, de hogy ne hízzon el, az edzőtermet sem fogja elkerülni. Az utóbbi időben ugyanis a mozgást csak az jelentette neki, amikor levitte milliós értékű kutyáját, Puszit.

Ez egy hétfői kép, az említett plusz 3 kilóval:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top