Sztárok

Seherezádé alakja photoshopoltnak tűnik

Van az a kép, amit azért nézel, mert nem hiszed el, hogy nem Photoshop. Ilyenek Seherezádé bikinis fotói is.

Korábban egy internetes portál szavazásán Seherezádé lett a legszexisebb DJ. A mostani képeit elnézve, ez nem meglepő.

Az olasz tengerpartról posztolt fotóit nézegetve olyan érzése van az embernek, mintha egy szépen retusált képet látna. Itt egy példa, de a galériánkra kattintva jobbakat is találsz.

????????????????????????

Vivienne Nay (@djseherezade) által közzétett fénykép,

Seherezádé korábban már mesélt arról, hogy rengeteget edz, ennek köszönheti a mesés alakját. Ennek ellenére sokan megvádolták már azzal, hogy retusálja a képeit, és azzal is, hogy kivetette a bordáit. Ez utóbbi azonban kiverte nála a biztosítékot, lentebb olvashatod, hogyan reagált.

A képeken láthatod, milyen irigylésre méltóan szép dereka van az egykori villalakónak.

És akkor itt van, amit fentebb említettem:

Nem szokasom reagalni a blöd cikkekre(ha csak nem valami erdekes illetve epito)..a bugyuta kommentekre sem …Viszont böszme kommentet latok ps kapcsan,s korulbelul a 5.cikket latom azzal a cimmel hogy Seherezade magyarorszag legvekonyabb dereku hölgye,biztos kivetette a lengőbordáit vagy mit…kikerem magamnak..a feltetelezes is sertő ,s ellenzem egyebkent is h nők ilyen eletveszelyes beavatkozasokat vegezzenek magukon…(nem minden a kulcsin,jobban orulnek ha arrol irnanak h mennyi nyelven beszelek,s hogy 3 munkat vegzek egyszerre..igen 3 emberet…)szoval itt ez a valovilagos kep 5 eve ..itt aztan nincs ps vagy kivett bordak ezt genetikanak hivjak …szoval ezennel anyukam is kikeri maganak ezt a vadaskodast⌛️❤️☝️????

Vivienne Nay (@djseherezade) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top