Sztárok

Gregor Bernadett betekintést enged a hálószobatitkaiba

Gregor Bernadett és férje nászutas üzemmódba kapcsolnak. Kihasználják, hogy végre több időt tölthetnek kettesben. Van mit bepótolniuk.

 Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila végre több időt lehetnek egymással a hálószobában a magánéletben és a színpadon is. Mivel a színésznő fia táborba megy, hosszú idő után végre kettesben maradnak egy kicsit, emellett közösen játszanak Siófokon a Titkok egy hálószobából című kétszemélyes színdarabban.

“Egy éve lassan alig voltunk egymással Attilával, nagyon sok munkánk volt, de most bepótoljuk a lemaradást – mesélte Berni, aki azt is elárulta, férjével egyelőre nem terveznek gyermeket. – A kisfiamat pár nap múlva elvisszük a táborba, innentől kezdődően él a nászutas üzemmód, ami majd folytatódik a színpadon is. Izgalmas lesz, a hálószobánk a nagyszínpadon lesz berendezve. Olyan élethű lesz minden, csaknem ahogy átéltük, még a saját esküvői képünk is a falon lesz. Az érzések persze azért nem lehetnek tejesen ugyanolyanok, ugyanis ilyenkor hatalmas drukk van bennünk” – mondta el a bizarr szerelésben feszítő Gregor Bernadett a Blikknek.

Gregor Bernadett betekintést enged a hálószobatitkaiba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top