Sztárok

Nádai Anikó kiakadt, a fiáról többet nem posztol

Ritkán háborodik fel Nádai Anikó egy cikk miatt, de ezúttal sikerült nála kihúzni a gyufát. A saját oldalán tette helyre a dolgokat.

“Minden szülő számára a saját gyereke a legcukibb. Nem is értem, hogy lehet, és miért kell kicsi gyerekeket összehasonlítani” – kezdte Nádai Anikó az alig egy óra alatt ezer lájkot kapott posztját.

Annak idején Nádai Anikó félve mutatta meg a kisfiáról készült fotókat, aztán saját bevallása szerint is elszaladt vele a ló. “Szomorú vagyok és azt hiszem eljött a pont, hogy úgy érzem bazári majmot csinálnak a fiamból, ami sajnos az én hibám is. Nem hiszem, hogy ez egészséges, ezért úgy döntöttem, hogy a mai naptól nem teszek fel több képet sem videót Patrikról.”

Később már egy kicsit nyugodtabban írt a műsorvezető, és a sok kedves, támogató hozzászólás után úgy döntött, azért a követőivel még néha-néha megoszt majd fotókat Patrikról.

Nádai Anikó kiakadt, a fiáról többet nem posztol

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top