Sztárok

Komoly megaláztatásairól vallott Peller Mariann

Gyerekkorában minden iskolai nap komoly kín volt Peller Mariann számára...

Peller Mariann kiskamaszként fogszabályozós, duci, szemüveges kislány volt, amiatt pedig rengeteget csúfolták az iskolában – írja a Blikk.

“Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése. Mindennap közölték, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki, és aki kedves velem, az is csak szánalomból az (…) Volt egy kis kártyanaptáram, amin előre áthúztam azokat a napokat, amelyek hét végére és a szünetekre estek, hogy azon nem kell velük találkoznom. És minden délután, amikor hazaértem a suliból, szorongva húztam át az adott napot, hogy ezen is túl vagyok, mindjárt vége a végtelennek tűnő, elkeserítően magányos időszaknak. (…) A félelmet hosszú évekbe telt elengedni – még az ötéves osztálytalálkozó meghívójától is előjött a hányingerrel vegyített rettegés, amit a legdurvábban »ostromlott« időkben éreztem” – emlékezett vissza Peller Mariann, aki ma már kétgyermekes anyuka és sikeres műsorvezető és blogszerző.

Komoly megaláztatásairól vallott Peller Mariann

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top