Sztárok

Remek középkategóriás okostelefon csúcskategóriás tulajdonságokkal

Ha van 89 990 forintod egy okostelefon megvásárlására, akkor nem kell kompromisszumokat kötnöd. Ezért az összegért kiváló teljesítményű és kialakítású készüléket vásárolhatsz. Olyan, mintha a Mercedes S-osztály helyett E-osztályú autót vennél: nemcsak költséghatékony, hanem olyan funkciókat is kínál, amelyek a legdrágább Mercedes kocsikban is megtalálhatók.
Remek középkategóriás okostelefon csúcskategóriás tulajdonságokkal

Az említett példához hasonlóan a Huawei P9 lite is egy középkategóriás okostelefon csúcskategóriás tulajdonságokkal. Vedd szemügyre a Huawei P9 lite készüléket és olvasd el a cikket, hogy megtudd, miért ez a ma elérhető egyik legjobb ár-érték arányú készülék a piacon.  Amint azt a neve is sugallja, sok közös vonása van a legújabb zászlóshajóval, a nemrégiben Londonban bemutatott Huawei P9 telefonnal.

De mi teszi ilyen vonzóvá ezt a középkategóriás modellt a zászlóshajónak számító készülékekhez képest? A telefon nagyszerű ergonómiai kialakítású, kis súlya és optimális mérete megkönnyíti az egykezes kezelést. Minden elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz, a letisztult és elegáns design alapján pedig esetleg arra számítanál, hogy a modell sokkal több pénzbe kerül.

Remek középkategóriás okostelefon csúcskategóriás tulajdonságokkal

A Huawei P9 lite készülék 5,2 collos Full HD képernyője egy kicsivel nagyobb, mint a tavalyi Huawei P8 Lite készüléké volt. Ez is olyan tulajdonság, amely meggyezik a P9-es telefonéval. A készülék hátlapján egy nagyon gyors és megbízható ujjlenyomat-érzékelő helyezkedik el, csakúgy, mint a P9 készüléken. Az érzékelő gondoskodik adataid védeleméről, és elősegíti a készülék igazán gyors feloldását. Az ujjlenyomat-olvasó mindezeken kívül pedig lehetővé teszi a felhasználónak a képernyő feloldását, fényképek és videók elkészítését, hívásfogadást, riasztás leállítását, értesítési sáv megjelenítését, vagy a galériában lapozást is.
Az okostelefon bekapcsolásakor készülj fel arra, hogy le fog nyűgözni a legújabb Android 6.0 Marshmallow operációs rendszer és Emotion UI 4.1 felhasználói felület. A szokásos Android alkalmazásokon kívül, mint amilyen az Óra vagy a Villanófény, gondosan megtervezett, eredeti és nagyon hasznos alkalmazások is megtalálhatók a készülékben   ilyenek például az Egészségőr, az Időjárás vagy az Iránytű. Azok, akik szeretik személyre szabni telefonjukat, számos látványos és színes témát is találnak a készülékben. A Huawei P9 lite két SIM-kártyás verziója is elérhető a függyetlen kiskereskedelmi partnereknél, amely két SIM-kártyát támogat, így nem szükséges, hogy két készüléket vigyél magaddal. Kiválaszthatod, hogy melyik SIM-kártyát szeretnéd LTE-kommunikációra használni, és melyik lesz az extra kártya, például amelyikkel csak a családoddal tartod a kapcsolatot.

Remek középkategóriás okostelefon csúcskategóriás tulajdonságokkal

A legújabb modellben található akkumulátor 3000 mAh-s, ami pontosan megegyezik a magasabb kategóriás P9 készülék teljesítményével. HiSilicon Kirin 650 processzor pedig a tavalyi P8 okostelefonhoz képest nagyságrendekkel erősebb, sőt sokkal hosszabb készenléti időt biztosít egy feltöltés után.

Az alacsonyabb árú okostelefonokban lévő kamerák soha sem voltak olyan jók, mint a legdrágább, zászlóshajónak számító modellekben. A Huawei P9 lite egy nagyszerű, 13 MP érzékelővel rendelkező előlapi kamerával büszkélkedik, amellyel csodálatos képeket és videókat készíthetsz. A kamera menüjében profi fotó- és videó-üzemmódok találhatók, valamint olyan funkciók is, mint a fényfestés és a Time-lapse. A Huawei P9 lite készülékkel készített fényképek és videók minősége megegyezik az elmúlt év legdrágább készülékeivel készített fényképek és videók minőségével.

Nemrég jelentette be a Huawei, hogy arra törekszik, az első számú okostelefon-gyártóvá váljon a piacon. A Huawei P9 lite bizonyítja, hogy ezt komolyan gondolták, hiszen a Huawei természetesen ugyanolyan komolyan veszi a költségtudatos vásárlókat is, mint azokat akiket a csúcskategória érdekel.  A cég gondosan kialakított, jó minőségű termékeket gyárt a legkülönbözőbb árkategóriákban. A Huawei P9 lite kiváló tulajdonságokkal rendelkező termék, nagyon jó áron, és azoknak az igényes vásárlóknak készült, akik nagyon körültekintően vásárolnak elektronikus készülékeket. A Huawei P9 lite egy kitűnő választás.

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top