Sztárok

Schobert Norbi segít a gyermekhospice-házon

Egymillió forintot utal a pécsi Dóri Házba, ahol lekapcsolták az áramot.

Szerda délután az Nlcafé is megírta, hogy a pécsi gyermekhospice-ban kikapcsolták az áramot. Mint a Magyar Nemzet kiderítette, a havi hétmilliós költséggel működő, ám a bent lévő gyerekek számára havi 21 napig ingyenes Dóri Háznak márciusban 5 millió forintos támogatást ígért az állam, de azt még nem kapták meg, így amennyire tudják, adományokból és pályázati pénzekből tartják fenn magukat.

Az állami segítség híján Schobert Norbi azonnal cselekedett, és 1 millió forintot utalt a Dóri Házat üzemeltető Szemem Fénye Alapítványnak. “Évek óta támogatjuk a gyermekhospice-házat, jó kapcsolatban vagyunk az alapítvány vezetőségével. Ma reggel sajnálattal olvastam a sajtóban, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdenek. Felhívtam Gyura Barbarát, aki elmondta, hogy 1 millió forint gyorssegélyre van szükségük, ahhoz, hogy a napi fenntartási költségeiket fedezni tudják. Azonnal át is utaltam ezt az összeget részükre.. Remélem, a példámmal másokat is ösztönzök, hogy lehetőségeikhez képest segítsenek” – közölte Schobert.

Olvass még Norbiról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top