Sztárok

Dévényi Tibi bácsit is bedrogozták

Belekevertek valamit az italába, rosszul lett.

A Balaton Soundon tudtuk nélkül bedrogozott lányok ügyének kapcsán a TV2 napi szinten foglalkozik a kábítószerkérdéssel – már amennyiben az annak számít, amikor Voksán Virág elmondja, hogy bedrogozták, és hogy speciális körömlakkal védekezik a kemikáliák ellen, illetve amikor Dévényi Tibi bácsi is beszámol drogos “tapasztalatairól”.

Dévényi Tibi bácsit is bedrogozták

A retro Dj elmesélte, hogy pár évvel ezelőtt valaki belekevert valamit az italába, amitől rosszul lett, de sok vizet ivott, és elmúlt a baj – hosszas analízis nélkül is simán kijelenthető, hogy Dévényi nem ginát kapott, mert attól eszméletét veszti. Az egykori tévés arról is értekezett, hogy lövése nincs, kik ezek, akik fellépnek a Balaton Soundon, és hogy az ő idejében, például a Boney M-ről lehetett tudni, hogy milyen “erkölcsi közegből” érkeznek. Az említett zenekarból a 2010-ben elhunyt Bobby Farrel konkrétan kokainista volt, amiről még a lánya is vallott.

Dévényi Tibi bácsit is bedrogozták

Utolsó hírünk Dévényi Tibi bácsiról az volt, hogy szexvideókkal zaklatták. A TV2 videójában mindaz, amit írtunk, meghallgatható:

Gina:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top