Sztárok

Rihanna eltűnt Nizzából a terrortámadás után

Rihanna koncertre készült Nizzában, a tegnapi terrortámadás után viszont eltűnt a városból.

A TMZ értesülése szerint Rihanna éppen Nizzában készült a koncertjére, amikor a nizzai terrortámadás történt a francia tengerparton ünneplő tömegben. Az énekesnő ma, azaz péntek este lépett volna fel, de a tragédia után inkább eltűnt a városból. (A legfrissebb nizzai fejleményekről itt olvashatsz állandóan frissülő cikkünkben.)

A közösségi oldalán kitett egy közleményt, bejelentette, hogy a koncertje elmarad, és együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjainak.

Voltak olyan megjegyzések, hogy Rihanna inkább példát vehetne Madonnáról, aki anno a párizsi terrortámadás után éppen az áldozatokért énekelt, ezzel rótta le a kegyeletét. Mások inkább megértették, hogy kimenekítették a sztárt Nizzából. Állítólag egy ideig senki nem tudta, hol van, a TMZ értesülése szerint azért tűnt el mihamarabb, mert az emberei úgy döntöttek, egy percet sem maradhat a városban.

Rihanna Nizzában volt a terrortámadáskor, eltűnt a városból

Rihanna nemrég egy másik koncertet is lemondott, a kolumbiai Lollapalooza fesztiválon, aminek ő volt a sztárfellépője, hivatalos indok szerint azért, mert félt a Zika-vírustól, mások szerint a biztonsági feltételek nem voltak megfelelőek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top