Sztárok

Köböl Anitát öt hónap után eljegyezte a párja

Öt hónapja ismeri a párját Köböl Anita, aki most azt is elárulta, hogy nemrég már az eljegyzést is megtartották. Mindez pedig őt nem lepte meg.

“Az, hogy megkérte a kezemet, nem volt meglepetés, mert első perctől biztosak vagyunk magunkban” – árulta el Köböl Anita, aki azt azért hozzátette, hogy a leánykérés módja már inkább meglepte. 

Ahogy a Red Carpet műsorvezetője mesélte, a párja az elmúlt hónapokban többször is megkérte a kezét, de valahogy sohasem úgy, ahogyan azt Anita elképzelte. “Mondtam neki, hogy légy szíves, és a nagy kérdést tényleg akkor tedd fel, amikor a gyűrű ott van a kezedben.”

Köböl Anitát öt hónap után jegyezte el a párja

Ahogy kiderült, Köböl Anita még annak is utánanézett, hogy melyik ujján kell hordania a jegygyűrűt, de végül ő a jobb kezén viseli. “Tudom, hogy a karikagyűrűt kell a jobb kézen viselni, de nekem egy picit nagy a bal gyűrűsujjamra, ezért hordom a jobb kezemen.” 

Köböl Anitát öt hónap után jegyezte el a párja

A párja amúgy megtalálta a tökéletes módszert arra, hogy eljegyezze. Mivel a műsorvezető sokszor lelőtte a lánykérést, ezért a párja végül alvás közben húzta az ujjára a gyűrűt. “Május 25-én lesz az esküvőnk, ezt csak úgy kimondta, aztán majd meglátjuk, hogyan alakul, de már helyszínkeresésben vagyunk.”

A részleteket és hogy a műsorvezető miért a társkeresőn ismerkedett, az a videóból kiderül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top