Sztárok

Újabb gyerekről beszélt Gesztesi Károly

Gesztesi Károly meglepő kijelentést tett: a színész ugyanis öt gyermeke mellé bevállalna legalább még egyet. Erről és jelenlegi életéről, munkáiról a TV2 Mokka című adásában mesélt.

Nemrég szakított a 29 éves barátnőjével Gesztesi Károly, talán éppen ezért is olyan meglepő, amiket most mondott a TV2 Mokka című adásában. Mesélt családjáról, munkájáról, életmódváltásáról és arról, hogy öt gyermeke mellé szívesen vállalna még legalább egyet.

Gesztesi Károly megharcolt a démonaival és most arról beszélt, “szaporodó” család az övé, így akár még öt gyereket is bevállalna. A színész azt állítja, jelenleg nem hiányzik semmi sem az életéből, annyi munkája van, hogy kevés ideje jut a szerelemre, de emiatt nem érzi magányosnak magát. Rengeteget sportol, és kirobbanó formában van: “Azt látom, hogy az öltönyeimből be kellett venni egy picit, az ingeimet kicsit át kellett szabni… Nagyon jól érzem magam. Ha az ember jól érzi magát a bőrében, akkor fizikálisan is jól lesz” – mondta az Izraelben megtért Gesztesi Károly.

Meglepő kijelentést tett Gesztesi Károly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top