Sztárok

Felháborító dolgot tett Németh Kristóf

Németh Kristóf rokkantkártyával parkolt, és lebukott. Azt mondja, nem emlékszik a konkrét esetre.

A Blikk olvasója többször is látta Németh Kristófot rokkantkártyával parkolni a Jókai tér környékén, pedig nem volt vele erre jogosult személy. “A Jókai térnél dolgozom egy irodában, és mivel nagy Barátok közt-rajongó vagyok, rögtön felismerem Németh Kristófot. Aztán egyszer feltűnt a mozdulat, amint a kék igazolványt kipattintja a szélvédő alá, jól látható helyre, aztán bezárja a kocsit, és szépen elsiet. Egyedül. Be kell vallanom, nagyon felháborított a dolog, főleg, hogy ez rendszeresen megtörténik” mesélte az olvasó.

A lap fotóriportere képeket is készített az esetről, amiket itt tudsz megnézni.

Felháborító dolgot tett Németh Kristóf

Megkeresték Németh Kristófot is, aki azt mondja, nem emlékszik ilyenre, és édesanyja nélkül, aki jogosult rá, sosem használja a kártyát. “Nem szeretnék valótlanságot állítani, de egyszerűen nem emlékszem erre az esetre. Egyetlen dolgot azonban bizton állíthatok: ha nincs velem édesanyám, akkor nem használom a rokkantkártyáját. Arról nem is beszélve, hogy mivel nem rokkanthelyen parkoltam, nem is értem, mi a probléma. Elképzelhető, hogy mivel a párom, Judit nem volt Budapesten, így édesanyám vigyázott Lócira, de tényleg nincs előttem… Azért is furcsa a helyzet, mert a Jókai tér környékén bérelt helyem van egy parkolóházban, hiszen a munkám miatt sokszor járok ott. Egyetlen dolgot azért hozzáfűznék, ha valaki meglát egy ilyen helyzetben, jöjjön oda hozzám, és kérdezze meg, mi történik” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top