Sztárok

Őket is láthatjuk az új Ezek megőrültek! részekben

Ősztől új epizódokkal tér vissza az Ezek megőrültek! A népszerű vetélkedőn újabb huszonnégy híresség áll szórakoztató próbatételek elé.

Ősszel visszatér a TV2 sikerszériája, az Ezek megőrültek! A játékos szellemű hírességek idén is háromfős csapatokban teljesítik a humoros feladatokat, ritkán látott helyzetekben mérve össze erejüket. Ügyesség és jó problémamegoldó képesség mellett humorérzékükre is szükség lesz, miközben a csatorna két népszerű műsorvezetője, Kasza Tibi és Cooky kalauzolja őket feladatról feladatra.

Ők is az Ezek megőrültek! új szereplői lesznek

A bevállalós celebek között visszatérő arcok és új belépők is helyet kapnak, így többek között Mészáros Árpád Zsolt, Péter Sramek, Apáti Bence, illetve Berki Krisztián és Hódi Pamela is szembeszáll egymással, hogy csapatával a hazavihesse a legjobbnak járó elismerést.

“Már a forgatás első néhány órája után begörcsöltek a nevetőizmaink. Rendkívül szórakoztató versengés folyik a kamerák előtt, ahol mindent bevállalnak a sztárok, legyen szó bármilyen merész kihívásról. A Kasza! show-ban már belekóstoltam hasonló játékokba, így otthonosan mozgok ezen a celebjátszótéren – kezdte Tibi. – Remélem, hogy a nézőknek is vidám hétköznapokat varázsolunk majd. Cookyval ez az első közös munkánk műsorvezetőként, de őt nem lehet nem szeretni, így kezdettől fogva megtaláltuk a közös hangot, és igazi buliként éljük meg a forgatásokat.”

“Játékosként már megjártam a műsort, izgalmas, hogy ezúttal másik oldalról koordinálhatom a feladatokat. Műsorvezetőként nagyobb a felelősségünk, hiszen mi vagyunk a hangulatfelelősök, és sokszor a biztatásunkra is szükségük van a versenyzőknek. Tibivel már a Nagy Duettben barátok lettünk, és szakmailag is jól tudunk együttműködni; nemcsak a jókedvben, de a profizmusban is tökéletes műsorvezetőtárs” – vélekedett Cooky.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top