Sztárok

Udvaros Dorottya: édesanyámat a börtönéveiről nem faggattam

Udvaros Dorottya a Nők Lapjának mesélt őszintén magánéletéről. A színésznő többek között azt is elárulta, hogy sosem faggatta édesanyját, Dévay Camillát a börtönben töltött éveiről.

Udvaros Dorottya meglepő őszinteséggel mesélt magánéletéről a Nők Lapjának. A színésznő többek között azt is elárulta, ki volt az első szerelme, mit bánt meg, mire nem sajnálja az időt, és édesanyjáról, Dévay Camilláról is mesélt, akit az ötvenes években hamis vádak alapján tartóztattak le.

Udvaros Dorottya:

“Sosem faggattam a börtönéveiről. Nem tudom, talán a szemérem tartott vissza, hogy olyan témákról kérdezzem, amik sebeket téphetnek fel… Csak annyit tudok életének erről az időszakáról, amennyit ő elmesélt. Hogyan készítettek gyufásdobozból francia kártyát, hogyan mondott verset rabtársainak. És hogy milyen elszántsággal viselte a megpróbáltatásokat, mennyire akart élni, megőrizve szépségét és tehetségét” – mondta el Udvaros Dorottya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top