Sztárok

A flegma az új cuki – hároméves lett György herceg, a grimaszkirály

A NLCafé külön bejáratú mozgó fotóalbummal köszönti harmadik születésnapja alkalmából György cambridge-i herceget, aki a brit trónra vélhetően még sokat fog várni, a grimaszok és a lekezelő gesztusok királya címért viszont már mostanra megdolgozott.

Hároméves lett a világ legismertebb és legimádottabb gyereke, György cambridge-i herceg. Hogy meddig marad ő a legismertebb és a legimádottabb, az mondjuk bizonytalan, mert bár korát tekintve még bőven van benne potenciál, tavaly erős konkurenciát kapott tulajdon húga, Charlotte személyében – felmenői kicsattanó egészségét és élettartamát ismerve pedig az is kétséges, hogy 2075-nél hamarabb elfoglalhatja Nagy-Britannia egy napon rá váró trónját.

Egy viszont fix: a grimaszok és a becsmérlő mozdulatok királya már most is Vilmos herceg és Katalin hercegné fia, és még hosszú ideig ő is marad, ezért mi is legjobb gesztusainak gyűjteményével köszöntjük őfelségét.

Szóval valami Kanye West a flegma nézések nagymestere? És mióta is gyakorol? Majdnem negyven éve? Ne röhögtessetek már… György herceg a keresztelőjén készült fotókon már csecsemőként királyként nézett az alattvalókra.

 

“Add csak ide azt a plüsst, hadd nézzem meg rendesen… Na jó, ne szórakozzunk, ilyenem már van…” – György herceg ausztráliai útján készült felvételekből ez az egyik nagy kedvencünk.

via GIPHY

 

“Kérem a fejedet, mutatom, merre kell nézni… Te tényleg nem látod, hogy ki ül a karodon?” – A kis herceget otthon és az utcán is körülrajongják, és sokszor okozott derültséget, hogy egészen kiskorától kiborult, ha éppen nem érezte magát a középpontban.

“Engedj már el, megyek én magamtól, vagy repülök, vagy tudom is én, csak hagyjál már békén!” – Eleven kisbaba volt György herceg, sokszor a legrangosabb államfőket is megmosolyogtatta, amikor ficánkolt az érkezéskor. Persze később Obamáékat is levette a lábáról, akkor már illedelmesen kezet fogott.

“Hát ebben a családban senki nem hagyja repülni a gyerekeket?!” – Korábban azt mondták, hogy Vilmos herceg könnyebben lenyugtatja az izgága fiát, mint Katalin hercegné. Hát, ezen a fotón nem úgy látszik.

“Grumpy Cat? Amatőr…” – Ezentúl ezt a gifet küldheted a macska helyett.

“Hadd találjam ki, mi következik most… csak nem a hajigazítás? Na ugye, mondom én…” – Amióta Katalin hercegné első gyereke megszületett, gyakorlatilag ő a sztár a családban, minden kamera rá irányul.

via GIPHY

“Öö… igen, egy kamera, ezt végül is már megszoktam… vagyis nem, mégsem.”

“Eresszetek ki, ti kanárizabáló nyavalyások, eresszetek ki, ha mertek! Hadd rágom le a tejfölös bajuszotokat!”

“Mihez kezdjek, mihez kezdjek… ez az! Hisztiiiii!” – A királynő születésnapján is György herceg akart a középpontban lenni.

via GIPHY

“Most meg mi van? Ja, hogy megyünk? Hát jó, akkor, izé, viszlát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top