Sztárok

Mila Kunis elárulta: Ashton pénisze akkora…

Ashton Kutcher felesége a The Late Late Show vendége volt, ahol intim titkot árult el férjéről.

Essünk túl azon, hogy két hete kiderült, Ashton Kutcher és Mila Kunis éppen a második gyereküket várják, és most foglalkozunk mással: a színésznőt meghívták a The Late Late Show-ba, ami egy veszettül vicces amerikai talkshow, benne a szintén veszettül vicces James Cordennel. A humorista és műsorvezető Mila Kunist és Christina Applegate-et ültette egy asztalhoz, és váratlan kérdéseket tett fel nekik. Kunisnak például azt, hogy férje szerszáma olyan, mint egy “répa, vagy inkább mint egy sörösdoboz?”

Miután kinevették magukat, azon lamentáltak, hogy hány fajta és méretű sörösdoboz létezik, míg végül megegyeztek abban, hogy Kutcher hímtagja nem répára, hanem sörösdobozra hasonlít.

Corden egyébként tényleg iszonyat jópofa pali, Carpool Karaoke című sorozatában szerepelt a szeptemberben Budapesten dupla koncertet adó Red Hot Chili Peppers, nemrégiben pedig a történelmi beszédet mondó Michelle Obama ült be az anyósülésre. És többek közt Beyoncét énekelt a humoristával.

Kunis és Kutcher kislánya, Isabelle októberben lesz kétéves.

Mila Kunis elárulta: Ashton pénisze akkora...

Aki a teljes Kunis-Applegate videóra kíváncsi, itt megtekintheti.

(A találatot köszönjük a Blikknek)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top