Sztárok

Visszatér a képernyőre a Família Kft. gyereksztárja, Spáh Dávid

Spáh Dávid a Familia Kft. után csak a kamera másik oldalán tevékenykedett, de most visszatér a reflektorfénybe

Spáh Dávid az RTL Klub Kicsi Óriások című műsorában lesz látható. A kétgyerekes családapa nem­csak saját tapasztalatainak,­ hanem a munkájának is köszön­heti, hogy tökéletesen megtalálja a hangot a gyerekekkel. Gyerekszínészként a Familia Kft-ből is sokat tanult. “Bár alapvetően sokat köszönhetek azoknak az éveknek, és rengeteg embertől tanultam, mégis vannak rossz emlékeim is. Előfordult, hogy olyanokkal dolgoztam együtt gyerekként, akik hülyének néztek, gyengének, butának, neveletlennek gondoltak, csak azért, mert gyerek vagyok, de ez már a múlt. Ám sokat tanultam ezekből az esetekből, és én már nem követem el ezeket a hibákat sem a munkám során, sem otthon, a saját gyerekeimmel” – magyarázta Spáh Dávid, aki a sorozat utána filmes szakmában maradt, mégis kerülte a nyilvános szerepléseket. Most elárulta, ennyi év után miért döntött úgy, hogy ismét a reflektorfénybe kerül.

“Megtisztelő volt már a felkérés is. Először nem gondoltam volna, hogy tudok segíteni a gyerekeknek. Majd amikor megnéztem, hogy mitől más ez a formátum, tudtam, hogy ebben részt kell vennem. Azokat a tapasztalatokat, amelyeket én szereztem gyerekként, most hasznosítani tudom” – mondta el Spáh Dávid a Blikknek, korábban pedig a Fókuszban is nyilatkozott erről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top