Sztárok

Alakformáló készülékek a legjobb áron a Mediweltől

Hihetetlen, de már 8 évesek vagyunk! Büszkén állíthatjuk, hogy az elmúlt 8 év alatt alakformáló és egészségmegőrző termékeink segítségével eddig több ezer időhiánnyal küzdő ember életébe csempésztük be a rendszeres mozgás és az egészségesebb, karcsúbb, fittebb élet élményét. Te eleget mozogsz mindennap? Ha nem, akkor nézd csak meg, hogy alakformáló, mozgásterápiás készülékeink közül melyik passzolna hozzád a legjobban!
Alakformáló készülékek a legjobb áron a Mediweltől

Ha komplex problémákra vagy az egész család mozgásproblémájára keresed a megoldást, rád vár a teljes testet karbantartó, az izomzatra, az ízületekre, a csontokra, a vér- és nyirokkeringésre, a bőrre, sőt még a cellulitra is jótékony hatást gyakorló FLABéLOS. A FLABéLOSt szülinapi akciónk keretében rendkívüli kedvezménnyel 349 000 Ft helyett csupán 259 000 Ft-ért rendelheted meg.

Ha jó kondiban vagy, és szeretnéd megtartani, vagy feszesebb, karcsúbb sziluettet faragni mindössze napi 15-20 perces otthoni mozgással, akkor neked a FLABéLOS gumikötéllel és távirányító csuklópánttal továbbfejlesztett sportváltozatát ajánljuk: a SPORT FLABéLOS időt spórol majd neked, és igazán hatékony edzőpartnered lesz a mindennapokban! Ráadásul most csak 159.000 Ft-ért megcsípheted!

Ha a karod, hasad, popsid és combod szeretnéd rendbe szedni, izmot erősíteni és zsírt eltüntetni a problémás területekről, akkor próbáld ki az OTO Chili kockahas gépet (http://mediwel.hu/oto-chili-kockahas-gep)! Ez a legnépszerűbb készülékünk, amellyel elég napi 5 perc, hogy heteken belül te is látható eredményekkel büszkélkedhess! Az OTO Chili a Mediwel szülinapi akciójában most 27.000 forintért lehet a tiéd!

Alakformáló készülékek a legjobb áron a Mediweltől

Szeretnéd, ha minden fárasztó, talpalós, lábfájós napod egy isteni talpmasszázzsal érne véget? Akkor ideje megajándékoznod magad az intelligens OTO Adore Foot talpmasszírozóval, mert most soha nem látott áron szerezhetsz magadnak felfrissítő, relaxáló, harmonizáló pillanatokat, akár minden egyes nap, a saját otthonodban! Az OTO Adore Foottal kapcsolatos további információért és a Mediwel akciós terméklistájáért kattints a www.mediwel.hu/szulinap oldalra.

Valamennyi készülékünket vásárlási kötelezettség nélkül kipróbálhatod budai bemutatótermünkben, a Budapest, Fodor u. 134. szám alatt. Várunk szeretettel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top