Sztárok

Tóth Vera lesz a Kicsi Óriások csapatkapitánya

Tavaly decemberben jelentette be az RTL Klub, hogy idén új műsort indítanak Kicsi Óriások címmel. Most kiderült: Tóth Vera is szerepet kap az adásfolyamban.

A Kicsi Óriásokról eddig megtudtuk, hogy Geszti Péter zsűritagként tűnik fel a műsorban, és ugyanebben a pozícióban kap helyet a Família Kft.-ből ismert Spáh Dávid is. A formátum szerint az adásban szereplő gyerekeket csapatkapitányok koordinálják, és az RTL Klub Fókusz című műsorában csütörtökön bejelentették, hogy Tóth Vera lesz az egyik közülük.

Az első Megasztárból ismert énekesnő a következőket nyilatkozta új munkájáról: “Egy csapatkapitánynak az a feladata ebben a műsorban, hogy lelkileg összetartsa a csapatát. Nem feltétlenül a szakmai dolgokban vagyok ott, hanem inkább a lelki dolgokban, azaz lelki mentorként tevékenykedek. A gyerekek megosztják velem a titkaikat.”

Tóth Vera lesz a Kicsi Óriások csapatkapitánya

Az énekesnő elmondta, hogy eleve jó a kapcsolata a gyerekekkel, mert szerinte látják benne az anya típust. “Anyáskodó lény vagyok… a gyerekek hamar a bizalmukba tudnak fogadni.”

A fogyásról is beszélt

Tóth Vera 26 kilótól szabadult meg egy igen kockázatos műtétnek köszönhetően. “Sokkal jobban érzem magam, teli vagyok energiával. Ez az első nyár, amikor nem utálok öltözködni. Szeretem a színeket, illetve mindig is szerettem, de bizonyos testsúly fölött korlátozottak a lehetőségek. Ha a  barátaid elégedettek veled, a te önbizalmad is nő” – magyarázta Tóth Gabi nővére a Fókuszban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top