Sztárok

Íme, Hajdú Péter és Sarka Kata jövője

Úgy tűnik, már csak az a kérdés, hogy mi lesz a gyerekekkel, mert az egyéb dolgok tisztázódni látszanak.

Hajdú Péter és Sarka Kata válásának egyik sarkalatos pontja (a gyerekek elhelyezésén túl) a közös cég jövője. A Frizbi Entertainment Kft. 2013-ban alakult, ez a cég az egyik tulajdonosa a DNH Invest Vagyonkezelő Kft.-nek, a másik Sarka Kata, írja a Világgazdaság.

A DNH-ból hamatosan zártkörű részvénytársaság lesz, melynek a kinevezett vezérigazgatója Hajdú Péter. A lap megjegyzi, hogy Hajdúhoz komplett cégbirodalom tartozik, ezek sorában nem egyszer tűnik fel Sarka Kata neve. A VG szerint a DNH Investen kívül Hajdú tulajdonos a Frizbi Entertainment idén márciusban alapított Frizbi Műsorgyártó Kft.-jében, a 2006-ban alapított Magyarország Szépe Kft.-ben és a tavaly tavasszal gründolt Spiegel Invest Kft.-ben, mely főtevékenysége szerint reklámcég. A Spiegel Invest tavaly év végén egy ingatlan-adásvételre tervezett céget is elindított Tükörhegy Center Kft. néven.

Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról másfél héttel ezelőtt cikkeztünk először. 

Ez történt azóta:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top