Sztárok

A 47 éves Jennifer Lopez kidobta fiatal pasiját

Szép volt, amíg tartott. Öt év után azonban Jennifer Lopez úgy döntött, hogy megválik fiatal pasijától.

Az amerikai pletykalapok szerint a 47 éves Jennifer Lopez azért szakított a 29 éves Casper Smarttal, mert a fiú lassan harminc lesz. Akárhogyan is történt, a szakítást megerősítették a People magazinnak. Mint kiderült, az énekesnő néhány hete adta ki a táncos Smart útját. “Nem volt dráma, nem volt csapkodás. Egyszerűen vége lett a kapcsolatnak. Jennifer, aki imádja telibe mutogatni a fenekét, és Casper barátok maradtak” – áll a közleményben, ami ennél fájdalmasabban “hollywoodi” már nem is lehetne.

A 47 éves Jennifer Lopez kidobta fiatal pasiját

Ők ketten 2011-ben kezdtek találkozgatni, miután Jennfer Lopez házassága gajra ment. Majd 2012-től hivatalosan is bejelentették, hogy együtt vannak. Ebben a kapcsolatban nem a korkülönbség volt a legfurcsább (bár nem értjük, kinek fáj a korkülönbség), hanem az, amikor egy négyes fotón pózol Lopez, Smart, valamint az énekesnő volt férje és annak szeretője. Jennifer Lopez szerint az kötötte össze őt Smarttal, hogy egyikük sem drogozik, nem isznak, nem élik a sztárok szokásos fényűző életét (LOL).

Mégis vége lett. Dráma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top