Sztárok

Ritka betegsége erősebbé tette a Star Academy énekesét, Jecsmenik Arnoldot

Szombaton kezdődik a Star Academy, a beköltözőshow során a nézők dönthetik el, kik kerüljenek be. Jecsmenik Arnold az egyik jelölt.

A Star Academy műsorvezetői, zsűritagjai már mind készen állnak a hétvégére, amikor a szombati, illetve a vasárnapi beköltözőshow-n eldől, kik kerülnek be az akadémiára. Már a Star Academy klipjében is feltűnt Jecsmenik Arnold karaktere, de nem is sejtettem, hogy ilyen fiatalon miken ment keresztül.

Ritka betegsége erősebbé tette a Star Academy énekesétt, Jecsmenik Arnoldot

“Igen, 19 évesen már megjártam sok mindent, a legmeghatározóbb esemény az a betegségem volt, amit 11 évesen éltem át. Röviden annyit, hogy ez egy olyan betegség, ami 1000 emberből egynek van, én sajnos megszenvedtem. Hiszem, hogy Istennek tervei vannak velem! Ez a betegség az egész életemet megváltoztatta, a szüleim még jobban féltenek, mint azelőtt.”

A fiatal énekes a családjára a legbüszkébb, úgy gondolja, hogy a szülei mindig becsületre méltó életet éltek, amivel jó példát mutattak neki. “Mindig dolgoztak, és mindig én voltam az első nekik mindenben.”

Jelenleg viszont a szülei nélkül kell boldogulnia Jecsmenik Arnoldnak, mivel a család kiköltözött az Egyesült Államokba. “Én édesanyámékkal költöztem ki Amerikába, ott is jártam suliba, végül úgy döntöttünk közösen, hogy a magyar érettségi mindenképpen kell nekem. Amiatt járkáltam oda-vissza Manhattan és Magyarország között. Rájöttem, hogy a szülők nélkül sokkal nehezebb minden, nagyobb lett bennem a felelősségérzet, és kicsit néha úgy érzem, el vagyok veszve. Most érzem igazán, mennyit jelentenek nekem, de az álmaim megvalósításáért ez a külön töltött idő megéri.”

Ritka betegsége erősebbé tette a Star Academy énekesétt, Jecsmenik Arnoldot

Noha egyke, és elkényeztetettnek tartja magát, szerinte a szülei megtanították, hogyan kell másokhoz alkalmazkodni, hogyan kell tisztelni más embereket, ezért nem lesz nehéz másokkal élnie. És, hogy mennyire sztáralkat?

“Ezt majd a nézők eldöntik, de én úgy érzem meglennének hozza az adottságaim.”

Nézd meg a vele készült videót is, amelyet a Star Academy egyik műsorvezetője, Miskovits Marci készített vele:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top