Sztárok

Minden, amit az új Való Világról tudni lehet

Szombaton új, különleges formában indul el a VV 8., azaz a Való Világ powered by Big Brother. Itt van minden, amit tudni lehet róla

A műsor augusztus 27-én szombaton 18:50-kor indul az RTL II-n. A Való Világ powered by Big Brother az RTL Klub sikeres műsorát, a Való Világot vegyíti az egyik első hazai valóságshow, a Big Brother különleges formátumával. A műsor minden nap látható lesz késő este az RTL II-n , másnap délután pedig megismétlik. A két műsorvezető Nádai Anikó és Istenes Bence lesznek majd. A BelevalóVilágot, ami minden nap 23:00 órától lesz látható, pedig Győzike és VV Aurelio vezetik majd.

Most szombaton 8 játékos költözik majd be a VV8 megújult villájába, ami leginkább egy különleges hangulatú nyaralóra vagy egy csónakházra emlékeztet.

 

Hogy milyenek lesznek az új lakók? “Extrovertáltak, exhibicionisták, és imádnak szerepelni…” – mondják róluk a Való Világ műsorvezetői. A Való Világ 8. új lakóiról itt olvashatsz bővebben. A beköltözők között lesz Tiv Tivy is, akit a Szökik a málna, illetve a Mi vaaaaan, negatív?! szólásmondást elterjesztő YouTube-videókból már megismerhetett az internet népe.

Még több érdekesség a Való Világról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top