Sztárok

DRHAZI Bőrmegújító szalon a Mammut I.-ben

Mitől egyedi a DRHAZI koncepciója? Bőrdiagnózisra épülő személyre szabott megoldásokat kaphatsz és a 100% természetes bőrmegújító kezeléseket is igénybe veheted a DRHAZI üzletében.
DRHAZI Bőrmegújító szalon a Mammut I. - ben

A high-tech natúrkozmetikumok nagy hiányt elégítenek ki a professzionális kozmetika piacán. A 100% természetes, a gyógynövény-terápiát és a legmodernebb medikozmetikai hatóanyagokat egyesítő koncepció valóban különleges.

A DRHAZI otthoni kezelési sorok is komoly bőrmegújításra képesek, a DRHAZI szalon ezt egészíti ki speciális manuális technikákra és hightech módszerekre épülő kezeléseivel.

A DRHAZI kitart amellett, hogy az egészséges bőrtől való eltérés kezelése, a bőr gyógyításának alapja a bőregyensúly kialakítása, mely kizárólag olyan anyagokkal és kezelésekkel érhető el, melyek jótékonyak az emberi szervezetre.

Számukra egy bőrtípus létezik, az egészségesen szép bőr. Ez vezeti munkájukat. A céljuk, hogy mindenki a biológiai korának megfelelő sugárzóan szép arcbőrét visszakapja. A professzionalitást főként hatékony sejtszinten működő készítményeikkel és a DRHAZI terapeuták szakértő kezeléseivel biztosítják.

A világon egyedülálló DRHAZI koncepcióban a BALANCE és az ANTI AGE bőrmegújító kezelések is megtalálhatóak.

DRHAZI Bőrmegújító szalon a Mammut I. - ben

A BALANCE kezelések között szerepel a Demodex kezelés, az aknés, a rosaceás bőr mély szintű oki ápolása mellett az enyhébb egyensúlyát vesztett arcbőrök – mint a T-zóna probléma, extrém érzékeny bőr – kiegyensúlyozása.

DRHAZI az ANTI AGE koncepciójában is komplex kezeléseket nyújt. Aki szeretné az arcát természetes módon hatékonyan fiatalítani, annak tökéletes választás a DRHAZI komplex arckezelés. A komplex módszer megújítja a bőrt, regenerálja a kötőszövetet és magába foglalja arc izomrendszerének a manuális plasztikáját.

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS AZ INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKRE DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRNAK

Online webshop és DRHAZI blog: www.drhazi.hu

DRHAZI Bőrmegújító szalon a Mammut I.-ben

IDŐPONTEGYEZTETÉS TANÁCSADÁSRA ÉS KEZELÉSRE: +36 20 265 8880

Ajándékba kaptál olyan kozmetikumot amit nem szívesen használsz? Épp most vásároltál be kozmetikumokból? Lecserélnéd a jelenlegi arcápoló készletedet? A DRHAZI szalonban erre is partnerre találsz. Vidd be aktuális készítményeidet és vigyél helyette 50%-os áron DRHAZI hightech kozmetikumot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top