Sztárok

Sugárzóan szép arcbőrre vágysz? Megvalósítható.

Gera Bernadett az elsők között kezdte el használni Magyarországon a DRHAZI hightech natúr kozmetikumokat. Nővére kozmetikusként a DRHAZI csapat tagja és szakértő támogatásával segíti a kutatásokat. Detti a mindennapjaiban az Anti age Soft kezelési sort használja.
Sugárzóan szép arcbőrre vágysz?

Őszinte véleményét szívesen osztjuk meg:

“43 éves, 3 gyermekes családanya vagyok. Így a magamra fordított idő, amit napi szinten biztosítani tudok, kb 15-20 perc. A DRHAZI kozmetikumokkal közel két éve találkoztam nővérem jóvoltából, épp mikor teljesen magam alatt voltam, nem csupán mentálisan, hanem testileg is. A nővérem kisimulva és gyönyörűen néz ki a mai napig, az én önbizalmam a harmadik szülés után nem volt a helyzet magaslatán, de nagyon szerettem volna megszépülni.

A krémekre, amiket addig használtam, mindre valamilyen irritációval lépett fel a szervezetem. Komoly összegeket fordítottam az “ultra sensitive” és antiallergén termékcsaládok kipróbálására, de sajnos a leg-leg-leg krémek sem hoztak sikert. Így lemondtam minden kozmetikumról, mert azt hittem, bennem van a hiba.

Egy napon nővérkém előállt egy DRHAZI kezelési sorral és azt mondta, “nnna ezt próbáld ki!“

Én szkeptikusan, félelemmel kezdtem használni, vártam mikor jönnek elő a pöttyök, a dudorok és a kelések az arcomon… DE NEM JÖTT SEMMI! Pár nap leforgása alatt a bőröm újra magára talált, elkezdett kisimulni és feltöltődni. AMI A LEGNAGYOBB AJÁNDÉK VOLT, HOGY NAPRÓL-NAPRA EGYRE SZEBBNEK ÉREZTEM MAGAM. KÖZEL 10 ÉV PRÓBÁLKOZÁS UTÁN KOMOLYAN OLYAN ÉRZÉSEM VOLT, MINT AMIKOR VALAKIT MEGPLASZTIKÁZNAK ÉS ÉLETE ÁLMA VALÓRA VÁLIK.

Egy hónapos használat után fogtam fel, hogy nem bennem volt a hiba, tudok szép anyuka is lenni. A kozmetikumokat közel másfél éve használom rendszeresen – soha semmilyen problémám nem volt velük –, az arcomra összeállított kezeléssel mindennap kétszer kényeztetem a bőrömet… 🙂

Sugárzóan szép arcbőrre vágysz?

A termékek, amiket használok:

DRHAZI ANTI AGE FACE CLEANER  

Arctisztítóként és sminklemosóként egyaránt használom, nem húzódik a bőröm tőle, nem szárít ki.

DRHAZI ANTI AGE FACELIFT SERUM és ANTI AGE SOFT KRÉM

Feltöltik az arcomat, gyorsan felszívódnak, selymes a bőröm tőle és rugalmas.

DRHAZI EYE GEL FRESHENING – Szemkörnyék ápoló szérum:

A lila karikáimat gyönyörűen eltüntette. 

DRHAZI ANTI AGE EYE KRÉM – Szemkörnyék ápoló krém:

Feltölti, vérbőséggel tornáztatja a szem körüli ráncaimat.

Kívánom, okozzanak neked is megelégedettséget a DRHAZI készítmények!

Gera Bernadett

Online webshop és DRHAZI blog: www.drhazi.hu

DRHAZI Referenciaüzlet és Bőrmegújító szalon Mammut I. első emeletén található.

INGYENES SZEMÉLYES BŐRDIAGNÓZISRA ÉS AZ INTENZÍV BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉSEKRE DRHAZI TERAPEUTÁK VÁRJÁK ÖNT

Sugárzóan szép arcbőrre vágysz? Megvalósítható.

IDŐPONT-EGYEZTETÉS KEZELÉSRE: +36 20 265 8880 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top