Sztárok

Nem kap szerepet Rékasi Károly

Bár nagyon szeretne játszani, egyelőre sem a színházban, sem a Barátok köztben nem számolnak Rékasi Károllyal.

Rékasi Károly a motorbalesete után viszonylag hamar visszatért a színpadra és a Barátok köztbe is, de az állapota rosszabbodott, többször is újra meg kellett műteni. Munkáltatói azóta elővigyázatosabbak, bár mindkét helyen számítanak a színészre, de csak a teljes felépülése után. A József Attila Színházban mindössze egyetlen darabban tűnik fel az őszi mű­sorban, de az Alku című dráma is csak két októberi napon lesz látható. “A színház biztosra megy. A vezetőség nem szeretne még egyszer olyan kínos helyzetbe kerülni, mint tavaly, amikor Karcsi miatt többször át kellett tervezni az évadot. Új szerepet nem kapott, az Alku pedig egy gesztus felé, hogy visszavárják. Ez stúdiószínházas darab, ha vé­letlenül elmarad, nem okoz olyan nagy felfordulást, mint egy nagyszínpadi előadás le­mondása” – mondta az egyik színházi dolgozó a Borsnak

A Barátok köztben hasonló a helyzet. “Nagyon várjuk vissza Karcsit, hiszen karakterét, Bartha Zsoltot a nézők is kedvelik, de csak akkor számítunk rá a Barátok közt stúdiójában, ha teljesen felépült, de a munkaviszonyát nem szüntették meg” – áll a közleményben. Rékasi Károly nem nyilatkozott az ügyben.

Nem kap szerepet Rékasi Károly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top