Sztárok

Sarka Kata beadta a válókeresetet

Az elmúlt hetekben egy latin-amerikai szappanoperává duzzadt Sarka Kata és Hajdú Péter története: lesz békülés, nem lesz békülés, lesz békülés. Most, hogy a válóper elindult, még mindig kérdés, mi a vége.

Akik azt gondolták, Hajdú Péter és Sarka Kata kamu házassági válságáról olvasgatnak, azok most végre elvethetik az összeesküvéselméleteket. Sarka Kata ugyanis beadta a válókerestet a Story magazin információi szerint, ráadásul mindezt már akkor, amikor elköltözött a családi házukból. 

“Úgy érezte, nem kap levegőt, ha azonnal nem tesz valamit” idézte a magazin az egyik ismerőst, aki szerint azóta a modell már lehiggadt, a családja és a barátai tanácsára újragondolta a helyzetet. Hogy milyen fordulatokat tartogatott az elmúlt néhány hét a színfalak mögött, arról most részleteket közölt a magazin, ahogy arról is, hogy áll most a válóper. Még mindig állítják, hogy a békülés sincs kizárva, de ezt mindenki döntse el maga. Sarka Kata még biztosan nem hozott végleges döntést.

Sarka Kata beadta a válókeresetet

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top