Sztárok

Kiakadtak a mulatós zenészek, perre készülnek

A Sláger TV több sztárja is azt nyilatkozta a Blikknek, hogy nem kapták meg a jogdíjakból nekik járó pénzt.

Áll a bál a Sláger TV-nél. Több zenész is azt közölte, hogy nem kapta meg a jogdíjakból neki járó összeget – írja a Blikk. “Öt évig voltam a csatornánál, naponta 8-10 klipemet adták le, amiért a mai napig nem kaptam meg a jogdíjakat, ami visszamenőleg több tízmillió forint” – mondta Jolly. “Nem én vagyok az egyetlen, aki nem kapta meg a jogdíjakat, én is készítettem a csatornának egy próbaműsort, a Szuperbuli adásokat is sugározták, és az után sem fizettek” folytatta Lagzi Lajcsi.

“Nem bántom a Sláger ­TV-t.­ A mi cégünk sztárokat képvisel, a szerződésükben benne van, hogy a szerzői jogdíjakat befizetik utánuk. Én ezt nem vonom kétségbe, de a sztárok valami technikai okból kifolyólag mégsem kapták meg a pénzüket” – nyilatkozta Fásy Ádám.

 

Kiakadtak a mulatós zenészek, perre készülnek

A televízió azonban máshogy gondolja: “A Sláger TV nemcsak a román, hanem a magyar közös jogkezelők részére is fizeti a jogdíjakat. A jogdíjak meghatározásában, azok kifizetésében a médiaszolgáltatóknak nincsen semmilyen szerepe, illetve befolyása. Ismételten megerősítjük, hogy a Sláger TV-nek érvényes szerződései vannak a közös jogkezelő szervezetekkel, a vonatkozó kötelezettségeinek mindenben eleget tesz, semmilyen jogdíjtartozása sincs, emiatt a Sláger TV-nek az a véleménye, hogy ez az egész egy lejárató kampány” – közölte a televízió sajtóosztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top