Sztárok

Megúszta a gégemetszést Király Linda

A Sztárban sztár versenyzője szerencsére csak antibiotikumot kapott, és meggyógyult. Király Linda így is hátrányból kezdi a dalos műsort.

Augusztus végén mi is megírtuk, hogy súlyos betegség miatt került kórházba Király Linda. Mint kiderült, a kruppja újult ki, és az Origo megjegyzi, hogy az énekesnő idejében került kórházba, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori életmentő gégemetszésre, de szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartották. “Megijedtem, hogy veszélybe került a műsorbeli szereplésem, de szerencsére már sokkal jobban vagyok –  mondta a lapnak Linda. – Amíg csendre voltam ítélve, addig is rengeteget hallgattam a dalomat, és persze tanultam a dalszöveget. A Sztárban sztár egy nagyon izgalmas produkció, amelyben igazán sok lehetősége van egy előadónak arra, hogy megmutassa, mire képes. Már most izgatottan várom, hogy kinek a bőrébe kell bújnom.”

Király Linda orvosi engedéllyel mától újra énekelhet, a show-műsor pedig szeptember 11-én indul a TV2-n.

Az énekesnőt ezzel a dallal ismerte meg az ország:

Meg ezzel:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top