Sztárok

Bővül Dopeman családja

Közösségi oldalán jelentette be a rapper, hogy hamarosan egy kisfiú érkezik a családjába. Dopeman örül, hogy kislánya után egy fiút is dédelgethet.

Dopeman lánya, Fanni már 9 éves nagylány, májusban pedig megnyert egy komoly táncversenyt. A rapper 33 évesen lett apuka, arról pedig nem tudni, hogy tervez-e még gyermeket, az viszont biztos, hogy unokaöccse születését veszettül várja. Pityinger Péter (aka: Kicsi Dope, korábban Don Pederito) hamarosan apuka lesz, bátyja pedig az Instagramon jelentette be az örömhírt: “Az unokaöcsém már most egészen DopeKépű gyerek. Egyem azt a formás fejit neki, előre imádom…”

Dopeman az utóbbi éveket tekintve politikai botrányai, illetve Majkával, esetleg Berki Krisztiánnal kapcsolatos balhéi miatt került a hírfolyamba, így az unokaöcs leendő érkezése rendhagyó esetnek számít. Miközben a rapper a gyermek születésére vár, egy, az életét és az élettel kapcsolatos gondolatait, tapasztalatait összegző könyvön is dolgozik, mely 2017. március 20-án, egyenesen a 43-adik születésnapján jelenik meg.

Dopeman anno ezt a dalt írta a kislányának:

Fanni azóta megnőtt:

(címlapkép: Dopeman Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top