Sztárok

És azt a képet láttad már Harrison Fordról, hogy…

Nálunk forgatják a Szárnyas fejvadász második részét, ezért utazott ide Harrison Ford. Nyisd ki jól a szemed, mert bárhol felbukkanhat.

Lassan megszokhatnánk, hogy világsztárok látogatnak el Magyarországra, de egyszerűen a lelkesedés mindent legyőz. Harrison Ford esetében pedig teljesen érthető is, mert annyira kedves mindenkivel.

Például, az új barátjának nevezte Gianni éttermének sommelier-jét (magyarul mondhatnánk, hogy a borszakértőjét).

Reggel pedig a Morning Show-ból mellékesen kiderült, hogy a nemrég Budapestre látogató Harrison Ford nemcsak jó fej, hanem rettenetesen nagyvonalú is, a saját hitelkártyájával fizetett, nem a stúdió állta a számlát, és szereti a magyar borokat.

 Amikor Kisorosziban járt, az ottani Rácz Fogadóban. “Egy úrral jött, azt mondták, Pestről jöttek, útközben letették valahol az autót, és biciklivel kirándultak egyet. Mivel fogadó vagyunk, svédasztalos reggelit kínálunk, arról csipegettek, és kávéztak. Mérhetetlen kedves volt mindenkivel, azt mondta, fotózkodni nem szeret, és szimpatikusak számára a magyarok, mert nem rohanják le. Úgy ült nálunk, mint egy átlagos vendég, semmi különleges kívánsága nem volt” – mesélte az étterem tulajdonosa a Borsnak.

“Kisorosziban találkoztam vele vasárnap délelőtt mikor ott reggelizett a biciklitúrája végén. A születésnapom volt a hétvégén, és ennél jobban nem is zárulhatott volna :). Kevesen ‘kapnak’ világsztárral való találkozást”  idézte a születésnapos lányt a Velvet.

Neki láthatóan Ford mosolyából is jutott.

#harrisonford #and #me #kisoroszi #hungary #sunday #morning #breakfast #celebrity #hoolywood ????????????

Alexandra Toth (@sz5ndr5) által közzétett fénykép,

Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy ez a fogadó a színész törzshelye, a Rácz Fogadó a saját honlapján tette rendbe a dolgokat.

Mindegy is, mert a jelek szerint TÉNYLEG BÁRHOL találkozhatunk a 74 éves Harrison Forddal, aki láthatóan élvezi az éttermeket nálunk. “Előételnek grillezett Halloumi sajtot kért salátával, főételnek pedig szárazon érlelt USDA Prime Black Angus Porterhouse steaket, amelyet azonban megosztott a rendezővel” – árulta el Konrády Zoltán, az étterem tulajdonosa a Blikknek.

Az étteremben nem zavarták a vendéget, de vacsora után néhányan közös képet készíthettek vele. 

A bicikliboltban sem volt ellenére a sztárnak, hogy posztoljanak róla. Ha ez volt az elmúlt néhány nap termése, várjuk a következő fotókat Harrison Ford magyarországi kalandozásairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top