Sztárok

Gesztesi Károly már az alkohol szagát sem bírja

Gesztesi Károly már nagyjából fél éve nem iszik alkoholt, ez idő alatt nagyon sok minden megváltozott a színész életében.

Gesztesi Károly fogadalmat tett: 500 napig nem fogyaszt alkoholt és ehhez az elhatározásához már fél éve tartja magát. “A haverokkal még most is lejárok a Duna-partra, ahol régen nagyokat fröccsöztem. Most a limonádé különböző változatait iszom. Amikor a szokásos helyemen először limonádét kértem, néztek nagyon, kérdezték, hogy beteg va­gyok-e. Nem erőltették rám az italt, és azóta is tiszteletben tartják az új szokásomat… Nemrég egy éttermi fotózáson egy libatálat kellett megennem, amihez kitettek egy pohár rozét, a kép kedvéért. Nem bírtam beleenni a libába, amikor megéreztem az alkohol illatát. Kértem, hogy vigyék el, és öntsenek a helyére málnaszörpöt, ami rozénak néz ki. Én, aki napi két üveg rozét lazán megittam! Amióta kimondtam, hogy nem iszom 500 napig, megérzem 8 méterről, ki mit iszik” – mondta el a Borsnak Gesztesi Károly, akire ismét rátalált a szerelem.

Gesztesi Károly már az alkohol szagát sem bírja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top