Sztárok

Nem tetszik a netezőknek a sztárpár divattervező kislánya, Kim Kardashian kiakadt

A celebvilág koronázatlan királya és királynője ugyebár Kanye West és neje, Kim Kardashian, aki leginkább azért híres, mert híres. Na őket támadták most be a netezők, miután kiderült, hogy kislányuk, a hároméves North saját maga tervezi meg a ruháit.

A Petőfi Live számolt be róla, hogy North West még kétéves sem volt, amikor szelfifüggő anyukája ellelkendezte a sajtónak, hogy mekkora divatikon a gyerek, aki a letisztultabb színű ruhákat részesíti előnyben.

A Kardashian-klán feje Twitter-csatornáján azt is elárulta országnak-világnak, hogy a kis North időnként elkíséri aput a dolgozóba, ahol segít a multitálentum(nak tartott) Kanye Westnek ruhákat tervezni.

North tanulmányi kiránduláson merít ihletet következő kollekciójához
North tanulmányi kiránduláson merít ihletet következő kollekciójához

Ha azonban ez nem lett volna elég, hozzátette, hogy még az anyagot is a hároméves választja ki saját ruháihoz. Na itt pattant el a húr sok netezőnél, akik szóvá tették, hogy egy hároméves gyereket lehet, hogy nem a legjobb úgy nevelni, hogy minden egyes ruhája egyedi tervezésű.

Ezért utál titeket mindenki

Ezt az egyik felháborodott netező válaszolta Kim Kardashian asszonynak, aki azzal replikázott, hogy a lánya szenvedélyesen imádja a divatot és ők mindent megadnak ahhoz, hogy megismerkedjen ezzel a világgal. Emellett kiemelte, hogy ilyenkor apával is sok időt tölt együtt a jövő Stella McCartney-ja, szóval mindenki helyezze vissza az arcát alapállásba.

West apuka, Kardashian anyuka és a kis trónörökös
West apuka, Kardashian anyuka és a kis trónörökös

West apuka még nem nyilvánult meg a nagy port kavaró ügyben, de nem lennénk meglepve, ha hamarosan megosztaná rá jellemző velős gondolatait a világgal.

További cikkek Kardashianék izgalmas életéről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top