Sztárok

DTK 5 tippje a szép fürdőszobához (x)

Mosókonyha. Tudom, roppant múlt századian hangzik, pedig egy remek találmány, szerencsés minden ember, akinek a háztartásába befér egy ilyen technikai helyiség. Lássuk be, a mosás és kellékei többnyire nem túl szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Hogyan urald a káoszt a fürdőszobában, és hogy lesz egy Persil mosószerkapszulából dekorelem? Olvasd el az alábbi 5 tippet!
DTK 5 tippje a szép fürdőszobához
  1. A férjed szerint pénzkidobás, szerintem meg kell!

Ha a szennyes a fürdőszobában gyűlik, igenis szükség van szennyeskosárra. Legalább egyre, de ha gyerekeid vannak (és/vagy kutyád), akkor kettőre. Ügyelj arra, hogy olyat szerezz be, ami szellőzik, és van teteje. Szerintem mondanom sem kell, igyekezz olyat választani, ami jól mutat. Tudod, miért…

  1. Teregetés mint műalkotás

Ha már a száradó ruháknak jobb híján a lakás szerves részét kell alkotniuk, törekedj rá, hogy a teregetőállványod vagy fregolid a legkisebb helyet foglalja, és a legtöbb ruha ráaggatható legyen. Az otthon berendezésénél ez egy stratégiai döntés (ahogy a vasalódeszka is!). Ha már kerülgetni kell a szárítót, próbáld feldobni a látványt azzal, hogy mondjuk szín szerint szelektálod a ruhákat, vagy beszerzel néhány vicces csipeszt, akasztót vagy más kreatív teregető-kiegészítőt.

  1. Az időzítés a fontos

Ha el akarod kerülni, hogy a mosatlan ruhahalmok kiszorítsanak a fürdőszobádból, iktass be mosási rendet. Az ad hoc, majd bedobok egy adagot a gépbe megoldásnál sokkal hatékonyabb, ha elhatározod, mely napokba fér bele egy mosás, szárazruha-hajtogatás, elpakolás, teregetés kör (vagy családod méretétől és kapacitásodtól függően akár több is). És ehhez szentül tartod magad, mint a karácsony előtti mézeskalácssütéshez. Vagy ilyesmi.

  1. Szekrénybe vele

Nem kell nagy szekrény, de ha van, az a rend szempontjából “életmentő” lehet. Amit lehet, mosószereket, öblítőt, csipeszt, mindent, ami szanaszét tud hullani, szóródni, gurulni, pakolj be a fürdőszobaszekrénybe. A sok apró, különböző méretű dolog ritkán mutat harmonikus képet egyben. Ez az ilyen technikai cuccokra különösen igaz.

  1. Szép és jó mosószer? Naná!

Na jó, és akkor most jöjjön a kivétel, amely erősíti a szabályt: a Persil mosókapszulák. Ezek amellett, hogy a Henkel folyamatos innovációjának köszönhetően egyre hatékonyabban mosnak, vigyáznak ruháid anyagára és színére, valamint a környezetre is, még jól is mutatnak. Próbáld ki, hogy beleteszed őket egy fedeles, üveg cukorkatartóba vagy egy befőttes üvegbe, vidám dekorelem lehet belőlük. Megbízhatóak, jó minőségűek, segítenek neked a mosásban – vagyis megérdemlik, hogy szem előtt legyenek.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top