Sztárok

Egy hét múlva kiderül, kibékül-e Sarka Kata és Hajdú Péter

Egy hét alatt vajon változik-e a helyzet?

Hajdú Péter a héten két megjelenő lapnak is nyilatkozott Sarka Katáról. Míg a Storynak azt mondta: “Szeretem Katát, de tudom, ha el kell engednem, akkor el is fogom… Az első egy hónapban  kifejezetten azt éreztem, hogy az idő nekünk dolgozik, most azonban már úgy látom, mintha ellenünk lenne.” A 168 Órának adott interjúban viszont mintha kissé lekicsinylő lett volna a Sarka Katával“A feleségem a lassan húszéves televíziós karrieremtől teljesen független. Soha nem vett el belőle, és soha nem adott hozzá semmit” – mondta.

A Blikk információi szerint ezek után Hajdú Péter meg sem állt Németországig, pedig a lap szerint nagy döntés előtt állnak: egy hetet adtak egymásnak, pontosan Kata 30. születésnapjáig eldöntik, közösen folytatják-e.

Gyakran látják őket együtt Törökbálinton: az iskolából együtt hozzák el a gyerekeket, vagy közösen ebédelnek. Ugyanakkor Sarka Kata hosszútávra bérelte ki XII. kerületi lakását, és már szépen be is rendezkedett. Hajdú Péternél pedig csak akkor van élet a házban, ha nála vannak a gyerekei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top