Sztárok

Liptai Claudia örömhírt jelentett be a párjával

Liptai Claudia megmutatta párjával közös új könyvét, az Édeskettest a rajongóinak. Már a borítója is igazán édesre sikerült az októberben megjelenő könyvnek.

Liptai Claudia már alig várta, hogy megmutathassa az új könyvet. “Tadaaaaaam! Alig vártam, hogy megmutathassam nektek. Íme az ÉDESKETTES. Olyan ez, mint egy Ádámmal közös előgyerek. Minden pillanatát imádtuk, minden betűjében ott vagyunk. No és még 20 olyan ember, akik valamiért nagyon fontosak, és akiket elmondhatatlanul szeretek. Boldogság volt beszélgetni velük, öröm sütni nekik. Mindez benne van a könyvben, aminek első nyilvános bemutatkozása is olyan lesz, ami életre kelti majd az ÉDESKETTES hangulatát. Egy igazi színházi előadás a Játékszínben, egy színpadi sütő show, ahol Hajós András és Till Attila készítenek majd el egy desszertet egymással versenyezve. Sajátos humoruk és előadásmódjuk garantált szórakozást ígér, igaz? A zsűri ki lehetne más, mint maga a közönség, de mi is ott leszünk Ádámmal, hogy segítsük, támogassuk, értékeljük őket. Mindez számomra egy igazi valóra vált álom!” – írja a Facebookon

 Olvass még többet Liptai Claudiáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top